شنبه 1 مهر 1396 - 02 محرم 1439
جستجو :
تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395     |     کد : 10

برگزاری کنفرانس یک روزه "قوانین و حقوق حرفه ای جامعه پزشکی"مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی تبریز

به منظور پیشگیری و کاهش ...

کنفرانس یک روزه "قوانین و حقوق حرفه ای جامعه پزشکی"

دکتر حسین نامدار دبیر علمی کنفرانس گفت: با توجه به نیاز روزافزون جامعه پزشکی و کادر درمانی، برای آگاهی هرچه بیشتر و دقیقتر از قوانین حرفه خویش، به منظور پیشگیری و کاهش قصور و جرائم پزشکی،  کنفرانس قوانین و حقوق حرفه ای جامعه پزشکی برگزار می شود. از خصوصیات ممتاز کنفرانس این است که سخنرانان اکثرا از اساتید و دانش آموختگان حقوق و فعالان حقوق پزشکی یا قضا در حوزه جرائم پزشکی هستند.
در این کنفرانس یک روزه ضمن پرداختن به تعاریف و مقدمات حقوق و اخلاق پزشکی، انواع مسئولیتهای پزشکی کادر درمانی شرح داده خواهد شد و سپس حول محورهایی مثل رضایت، برائت و گواهی فوت به طور جزئی تر بحث خواهد شد.

تاکنون حدود ۳۵۰ نفر از پزشکان متخصص، پزشکان عمومی، پرستاران و ماماها در این کنفرانس ثبت نام کرده اند.

نوشته شده در   چهارشنبه 27 بهمن 1395  ساعت  14:00   توسط   حمیده زارعی
ویرایش شده در شنبه 20 خرداد 1396 ساعت 10:51 توسط حمیده زارعی